Photobucket

Elämä uudessa kodissa kylän toisella laidalla alkoi ainakin Milon kannalta varsin onnekkaasti. Mies ylennettiin opetusministeriksi, minkä johdosta Milo saavutti myös ikuisen platinamielialan. Uudeksi elämäntoiveeksi Milolle tuli rikollisnero, mutta eläkeiän lähestyessä Milo päätti kuitenkin jättää tämän toiveen huomioimatta...

Photobucket

Uudessa kodissa juhlittiin varsin pian myös Danielin syntymäpäivää. Mistä lie poika punertavat hiuksensa perinyt, mutta varsin suloinen taapero Danielista joka tapauksessa tuli.

Photobucket

Pienestä pitäen Daniel osoittautui varsin uteliaaksi ja halukkaaksi oppimaan kaikkea uutta. Karismapupu varsinkin oli pojan mieleen, ja taitopisteitäkin sateli lähes päivittäin.

Photobucket

Myös perustaitojen opettelu sujui Danielilta varsin vauhdikkaasti, eikä aikaakaan, kun poika jo puhua papatti kaiken päivää. Ensimmäinen sana Danielilla oli "nalle".

Photobucket

Myös uudessa kodissa puutarhaa hoivattiin hellyydellä. Varsinkin Daniela innostui entistä enemmän puutarhanhoidosta ja viettikin paljon aikaa vaalien hedelmäpuiden hyvinvointia.

Photobucket

Eräänä iltana uuden kodin onni kuitenkin kääntyi, kun tummanpuhuva viikatemiehen hahmo ilmaantui taloon... Kuka nyt lähtee?

Photobucket

Hulatyttöjen saattelemana viikatemies vei Andrean mukanaan perheen aneluista huolimatta. Varsinkin Milolle äidin menettäminen oli kova paikka, eikä Lallikaan ollut enää entisensä vaimonsa kuoltua.

Photobucket

Viikatemiehen vierailusta huolimatta elämä jatkui, eikä aikaakaan kun Benjamin pääsi miltei miehen ikään. Perhetavoitteisen nuorukaisen elämäntoiveeksi tuli saavuttaa Kapteeni Sankarin titteli. Pojan mieltymyksiin kuuluvat vaaleat hiukset ja hajuvedet, inhokkina löyhkä.

Photobucket

Jotta pääsee tyttöjen suosioon, täytyy olla timmissä kunnossa. Niinpä syksyn tullen Benjamin viettikin iltaisin useita tunteja nyrkkeilysäkkiä hakkaten ja kuntopisteitä keräten.

Photobucket

Myös Sebastian kartutti syyspäivien aikana taitopisteitään ja kehittyikin pian varsinaiseksi pianotaituriksi. Useina iltoina Mozartin sävelet täyttivät talon musiikilla.

Photobucket

Tälläkään kertaa kuolema ei tullut yksin... Lalli ei koskaan toipunut vaimonsa kuolemasta, ja alkoikin varsin pian haikailla tuonpuoleiseen saadakseen olla taas rakkaansa kanssa. Viikatemies toteutti toiveen ja vei Lallin mukanaan...

Photobucket

Samoihin aikoihin Lallin kuoleman kanssa oli Danielin aika varttua taaperosta lapseksi. Kyllä tätä päivää oli odotettukin! Daniel ei malttanut sen kummemmin edes juhlistaa syntymäpäiväänsä, niin kiire pojalla oli koulutielle ja uuden oppimiseen.

Photobucket

Syntymäpäiviä talossa vietettiin varsin usein, ja vihdoin Sebastiankin saavutti ihmeellisen teini-iän. Tietotavoitteisen pojan elämäntoiveena on tulla rikollisneroksi. Mieltymyksinä ovat hajuvesi ja hatut, inhokkina uima-asut.

Photobucket

Danielin aloitettua koulutiensä, olivat Daniela-äidin päivät varsin yksinäisiä. Milo teki pitkää päivää opetusministerinä ja kaikki kolme poikaa olivat päivät koulussa. Yksinäisten tuntien ratoksi Daniela alkoikin kohottaa kuntoaan ja vietti päivisin pitkiäkin aikoja nyrkkeilysäkin edessä.

Photobucket

Danielin koulutie alkoi varsin mallikkaasti, poika kantoi kotiin kymppejä lähes joka viikko. Mitähän tästä pojasta aikuisena vielä tuleekaan?

Photobucket

Syksyn aikana perhe sai huomata mitä uusi iso piha toi tullessaan. Lehtiä lojui maassa peittäen lähes koko nurmikon, joten pihatalkoot olivat paikallaan. Onneksi ystävät on keksitty! Orlando Luode oli suureksi avuksi haravointiurakassa, viihtyipä poika pihalla vielä perheen nukkuessakin.

Photobucket

Loistavan työuran tehnyt Milo vietti myös syntymäpäiviään loppusyksyllä. Vaikka mies varsin vetreä vanhus nyt olikin, päätti hän kuitenkin jättää opetusministerin hommat nuoremmille ja siirtyä nauttimaan hyvin ansaituista eläkepäivistä.

Photobucket

Niinpä niin, teininä ne tytötkin alkavat kiinnostaa... Talvella Benjamin tapasi koulussa lähistöllä asuvan Minea Van de Lunan, jonka kanssa poika ystävystyi nopeasti.

Photobucket

Pian ystävyys muuttui vielä paremmaksi, eikä Benjamin voinut uskoa onneaan saadessaan Minealta ensisuudelmansa. Kuinkahan tästä nyt malttaa enää yliopistoon lähteäkään?