Photobucket

Joulun jälkeen lumet sulivat nopeasti pois Avonlean kaupungissa ja tyttöjen oli aika siirtyä hetkeksi yliopistoelämään. Niinpä taksi kaarsi Montgomeryjen talon pihaan ja vei Mayan ja Andrean kohti uusia elämyksiä.

Photobucket

SimCityn yliopison kampusalueelle päästyään tytöt päättivät vuokrata kahdestaan kohtuuhintaisen talon läheltä yliopiston palveluja. Stipendirahoja oli kertynyt sen verran, että kahden makuuhuoneen taloa saatiin vähän sisustettuakin.

Photobucket

Maya ja Andrea nauttivat opiskelijaelämästä ja siitä, että sai mennä ja tulla omien aikataulujen mukaan. Uusia tuttavuuksiakin kampusalueelta löytyi ja pian tytöt päättivätkin muuttaa vuokratalonsa osakunnaksi. Ehkä se ilmainen pizzakin hieman houkutteli...

Photobucket

Nyt, kun Isabel ei enää ollut valvomassa tytärtensä rahankäyttöä, päättivät sekä Maya että Andrea käydä kampaajan juttusilla. Poikatyttömäinen look sai väistyä uuden ja ehomman ulkonäön tieltä. Maya sentään piti luonnollisen hiusvärinsä...

Photobucket

...kun taas Andrea päätti kertaheitolla muuttua blondiksi. Melkoisia kaunottaria molemmat tytöt kyllä ovat ja uuden ulkonäön myötä kääntävät yliopiston poikien päät. Varsin nopeasti molemmat tytöt päättivät myös pääaineensa. Elämäntoiveita katsoessa valinta ei ollut mitenkään vaikea. Maya valitsi pääaineekseen biologian ja Andrea valtio-opin.

Photobucket

Osakuntatalo sai toimintansa pian kunnolla käyntiin, kun Andrean ystävä Aina Valkonen muutti osakuntataloon. Opiskelujen ohella tytöt viettivät yhteisiä ruokailuhetkiä ja miettivät, miten saada osakuntataloon lisää elämää.

Photobucket

Kuntoiluhetkiä vietettiin välillä jopa keittiössä, kun liikunnan lehtori kävi patistamassa tyttöjä treenaamaan.

Photobucket

Maisemiakos tässä tähystellään? Eräänä päivänä Maya odotteli ruokalähettiä osakuntatalon pihassa ja ehkä jopa huomaamattaan yritti kiinnittää ohikulkevien miesten huomiota.

Photobucket

Ainakin ruokalähetin huomion Maya sai nopeasti osakseen loikoillessaan pihanurmella. Maya yritti jopa hieman flirttaillakin tämän tummahipiäisen komistuksen kanssa, mutta valitettavasti miehellä oli kiire toimittamaan seuraavaa lähetystä.

Photobucket

Mayan ja Andrean toisen opiskeluvuoden aikana osakuntataloon saatiin haalittua seuraava asukas. Linda Petelius muutti osakuntataloon ja sai välittömästi treenikomennuksen liikuntatieteiden lehtorilta.

Photobucket

Neljännen asukkaan myötä talo tuntui käyvän hieman pieneksi, mutta stipendirahojen turvin sitä saatiin onneksi laajennettua. Nopealla aikataululla taloon rakennettiin toinen kerros, jolloin alakertaan jäivät keittiö, oleskelutilat sekä wc.

Photobucket

Yläkertaan sijoitettiin kaksi makuuhuonetta, tietokonenurkkaus sekä toinen wc.

Photobucket

Elämä osakuntatalossa asettui uomiinsa ja tytöt kävivät kukin ahkerasti luennoilla. Välillä luennot olivat kaikilla niin eri aikaan, etteivät talon asukkaat juuri nähneet toisiaan. Toisinaan Andrea ehti istahtamaan Ainan kanssa shakkipöydän ääreen ja pari kertaa peli keskeytyi yllättäen kummallisen viuhahtajan juostessa taloon. Andrea ainakin tuntui katsovan tätä alastonta miestä varsin kiinnostuneena...

Photobucket

Eräänä päivänä Andrea nautti olostaan osakuntatalossa, kun pihamaalle ilmestyi pitkätukkainen komistus. Miehen nimeksi paljastui Lalli Tanjunen, eikä aikaakaan, kun Andrea oli täysin miehen lumoissa.

Photobucket

Eipä tainnut Andreakaan olla täysin vailla vetovoimaa, niin innokkaasti Lalli tämän naisen kimppuun hyökkäsi sohvalla. Liekö tässä tuleva siippa Montgomeryn talouteen?

Photobucket

Kaikki päivät (eivätkä yötkään) olleet suinkaan toistensa kaltaisia. Eräänä yönä Linda ja Aina heräsivät kauhuissaan siihen, että talossa hiippaili murtovaras. Onneksi poliisi saapui paikalle ennätysvauhtia ja tytöt pääsivät seuraamaan poliisin ja murtovarkaan taistelua.

Photobucket

Tällä kertaa murtovaras hävisi ja pian saskea poliisisetä taluttikin roistoa kohti partioautoa. Yksi nojatuoli varkaan säkkiin hävisi, mutta onneksi vakuutus korvasi vahingon.

Photobucket

Välillä osakuntatalossa oli enemmänkin vilskettä, kun tyttöjen laajentunut ystäväpiiri päätti poiketa kyläilemään kaikki yhtä aikaa. Siitä ei sitten aina hyvää seurannutkaan, kun yliopiston maskotti ja cheerleader olivat usein eri mieltä asioista...

Photobucket

Hieman ennen Andrean ja Mayan valmistumista osakuntatalon pihaan saatiin valettua kauan kaivattu uima-allas. Pihaan rakennettiin myös pieni terassi, jolla saattoi nauttia auringosta. Uima-altaasta tulikin nopeasti varsin suosittu osakuntalaisten keskuudessa.

Photobucket

Andrea syvensi suhdettaan Lallin kanssa, mutta eipä Mayakaan jäänyt täysin vaille yliopistoromansseja. Ensimmäisistä bileistä lähtien Maya oli haikaillut baarimikko Junnu Marjamaan perään, ja viimeisissä yliopistobileissä vihdoin onnisti. Työvuoronsa päätyttyä tämä vaalea uros jäi viihdyttämään Mayaa osakuntatalolle ja pääsi jopa lähietäisyydelle...

Photobucket

Varsin pian nelivuotinen opiskeluaika alkoi olla lopuillaan ja sekä Maya että Andrea valmistuivat varsin hyvillä papereilla. Isabel ja lehtori matkustivat Avonleasta kampusalueelle juhlimaan tytärtensä valmistumista.

Photobucket

Myös tyttöjen poikaystävät kutsuttiin valmistujaisiin ja esiteltiin vanhemmille. Andrea innostui pusuttelemaan Lallin kanssa enemmänkin juhlien edetessä ja taisipa tyttö jo kihlojakin toivoa...

Photobucket

Vihdoin oli aika jättää kampusalue taakse ja osakuntatalo Ainan huomaan. Toverit tulivat hyvästelemään Mayan ja Andrean heidän palatessaan Avonleaan. Avonleassa tytöillä alkaakin asunnon ja työpaikan metsästys... Vai palaavatko molemmat vielä kotitaloon? Se selviää myöhemmin...