Photobucket

Yliopiston kampusalueelta lähdettyään sekä Maya että Andrea palasivat vielä tuttuun ja turvalliseen kotitaloon. Molemmat suunnittelivat kovasti työpaikan hankkimista, olihan kummallakin suuret suunnitelmat oman uran suhteen.

Photobucket

Pian tyttöjen paluun jälkeen koko perhe pelästyi oikein toden teolla, kun keskellä yötä alkoi varashälytin huutamaan. Yön pimeydessä murtovaras oli hiippaillut taloon ja yritti viedä perheen omaisuuden mukanaan.

Photobucket

Onneksi kylän poliisivoimat olivat hereillä ja varsin hyvässä kunnossa, sillä murtovaras taltutettiin tappelussa lähes välittömästi. Mayan ja Andrean mieltä taitaa vieläkin painaa osakuntatalossa aikanaan vieraillut murtoveikko, mutta Isabel ei moisista perusta. Hyvä tappelu on aina katsomisen arvoinen!

Photobucket

Pari päivää myöhemmin lehtori palasi iltapäivällä töistä kotiin jännittävien uutisten kera. Elämäntavoite ja ikuinen platinamieliala oli nyt saavutettu, lehtori oli elävä legenda! Nyt voikin huoletta jäädä nauttimaan ansaituista eläkepäivistä.

Photobucket

Sekä Maya että Andrea hakivat ahkerasti työpaikkaa, ja Andreaa onnisti ensimmäisenä. Elämäntavoitteen saavuttaminen oli yhtä askelta lähempänä, kun Andrea sai työpaikan rikospoliisina. Eikä siinä kaikki, sillä lähes välittömästi hänet ylennettiin rikosetsiväksi.

Photobucket

Mayalla ei vielä tärpännyt työpaikan suhteen, joten tyttö päätti lähteä kuluttamaan perheen omaisuutta Stadin ostosparatiisiin. Ehkä sieltä löytyisi uusia tuttavuuksiakin...

Photobucket

400 simoleonia parista vaatteesta! Kiskontaa! No, mitäpä nainen ei tekisi ulkonäkönsä tähden.

Photobucket

Stadista Maya löysi kuin löysikin päiväseuraa itselleen. Parit flirttailut Jeppe Korventaan kanssa, ja ex tempore -treffit saattoivat alkaa. "Ei huono" Maya ajatteli treffikumppanistaan. "Mutta ehkä jatkan vielä sen oikean etsimistä."

Photobucket

Muisto Jepestä täytyi kuitenkin saada mukaan, ja niinpä Maya vetikin miehen mukanaan valokuvauskoppiin. Ei näistä ehkä ihan vihkikuviksi olisikaan...

Photobucket

Deittailut saivat väistyä hetkeksi, kun Maya sai vihdoinkin työpaikan. Lääkintäteknikon hommat kiinnostivat kyllä, mutta Maya oli erittäin tyytyväinen saadessaan pian ylennyksen ensihoitajaksi asti.

Photobucket

Mayan tutustuessa uuteen työpaikkaansa Andrea teki tärkeän päätöksen. Yliopistoajan rakkaus Lalli kummitteli jatkuvasti mielessä ja Andrea päättikin kutsua miehen treffeille.

Photobucket

Mikäs sen mukavampaa, kuin istuutua perheen farmariautoon ja aloittaa pienet pelehtimiset... Viettäessään taas aikaa Lallin kanssa Andrea oli entistä varmempi, että tämä on se oikea.

Photobucket

Niinpä pelehtimishetken jälkeen Andrea yllätti treffiseuransa polvistumalla talon kulmalla Lallin eteen. "Tuletko miehekseni?" Andrea kysyi mieheltä. Ja tietysti Lalli suostui, kukapa Andreaa pystyisi vastustamaan. Lalli muutti samana iltana taloon ja toi pienen lisäyksen perheen rahavaroihin. Lallin elämäntavoitteena on tienata 100 000 simoleonia. Luonnepisteet ovat 7/5/7/3/3, eli mies on varsin siisti, mutta samalla myös laiska ja vakava. Miehen mieltymyksiin kuuluvat kilot ja meikki, inhokkina mustat hiukset.

Photobucket

Toisilla menee hyvin, toisilla huonommin. Samana iltana, kun Andrea kihlautui Lallin kanssa, Maya palasi töistä kotiin tavallista aikaisemmin. Hän oli hälytysajossa koukannut pitkän autojonon ohi jalkakäytävän kautta, mikä ei pomoja (saati sitten poliiseja) miellyttänyt. Mahtavien sakkojen lisäksi Maya sai potkut.

Photobucket

"No, deittaillaan sitten taas" Maya ajatteli työttömyytensä ensimmäisenä päivänä. Lienee nainen ollut hieman kateellinen vastakihlautuneelle siskolleen, sillä hän kutsui treffeille yliopistolta tutun baarimikko Junnun. Rakkauden huumassa myös tämä pari kihlautui ja Junnu muutti taloon.

Photobucket

Nyt, kun sekä Lalli että Junnu olivat muuttaneet taloon, alkoi koti tuntua yhtäkkiä varsin ahtaalta. Uutta laajennusta taloon ei aiottu ihan heti kuitenkaan tehdä, sillä suunnitelmissa oli uima-altaan valaminen takapihalle...

Photobucket

...niinpä Maya ja Junnu pakkasivat vähäisen omaisuutensa ja muuttivat omaan talouteensa suunnittelemaan tulevaisuutta.

Photobucket

Pian kihlajaisten jälkeen Andrea tunsi olonsa erittäin pahoinvoivaksi. Pikaisen laskutoimituksen ja kalenterin selaamisen jälkeen se oli varmaan - uusi Montgomery teki tuloaan!

Photobucket

Montgomeryjen arvokas suku ei kerrassaan hyväksy aviottomia lapsia, joten mahdollisimman pian perheen kotipihalla vietettiinkin iloista hääjuhlaa. Juhlia vietettiin varsin pienellä vierasmäärällä, Mayan ja Junnun lisäksi vain hääparin läheisimmät ystävät oli kutsuttu paikalle. Intiimin juhlan päätteeksi kaikki toivottivat Lalli Montgomeryn tervetulleeksi sukuun!

Photobucket

Vihkimisen jälkeen varsinkin Maya innostui pitämään maljapuheita tuoreelle avioparille. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa, saattaa Mayakin kohta viettää häitään...

Photobucket

Hääkakun leikkaus oli tietysti yksi juhlan kohokohdista. Vieraat seurasivat kiinnostuneina Andrean syöttäessä herkullista hääkakkua tuoreelle aviopuolisolleen.

Photobucket

Hääjuhla väsytti Andrean niin, että pariskunta miltei myöhästyi häämatkaltaan. Viime tipassa Andrea kuitenkin ehti limusiinin kyytiin ja häämatka Karibian aurinkoon saattoi alkaa!

Photobucket

Häämatka jäi parilla kuitenkin varsin lyhyeksi, sillä Lalli sai toivomansa työpaikan urheilun saralta. Miehen ansiot olivat jo valmiiksi sen verran hyvät, että hänet palkattiin heti joukkueen kapteeniksi. Pian Lalli sai jo ylennyksenkin supertähdeksi. Samaan aikaan Isabel saavutti ravintola-alan huipun ja yleni julkkiskokiksi. Oli siis aika alkaa nauttia eläkepäivistä!

Photobucket

Andrean raskaus eteni varsin hyvällä mallilla ja varsinkin tuleva isä jaksoi hellitellä Andrean kasvavaa masua ja puhella vauvalle. Andrea suunnitteli lastenhuoneen remonttia, mutta vielä sitä ei voitu toteuttaa - eihän kukaan tiennyt pitäisikö seinät maalata vaaleanpunaisiksi vai sinisiksi!

Photobucket

Kohta se selviää kumpaa sukupuolta suvun uusin tulokas on! Eräänä yönä hieman ennen laskettua aikaa Andrea heräsi järkyttäviin kipuihin. Hän sai kuin saikin syvässä unessa olleen miehensä herätettyä, mutta sairaalaanlähtöön ei enää ollut aikaa. Tämä vauva syntyisi tässä ja nyt!

Photobucket

Tervetuloa sukuun Milo Montgomery!