Photobucket

Koko perhe oli varsin onnellinen, kun Danielan vatsa alkoi kasvaa. Varsinkin Lalli ja Andrea iloitsivat ensimmäisen lapsenlapsensa tulosta.

Photobucket

Eräänä iltana Andrean raskauden alkuvaiheessa Milo viihtyi takapihan terassilla tähtiä kiikaroimassa. Yhtäkkiä Andrea ja Lalli kuitenkin huomasivat poikansa kadonneen mystisesti. Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

Photobucket

Ulkoavaruuden olennot ne vain ilmoittavat olemassaolostaan. Tuntikausia myöhemmin, kun kaikki kuvittelivat Milon kadonneen pysyvästi, kiisi taivaalta avaruusalus, joka pudotti Milon keskelle pihaa.

Photobucket

Ufokaappauksensa jälkeen Milo oli muutaman päivän täysin sekaisin, oksenteli yllättäen ja ihmetteli, palautuisiko elämä koskaan enää normaaliksi.

Photobucket

No, ei tämä kyllä ihan normaalia taida olla... Pian kaappauksen jälkeen Milon oksentelu loppui, mutta maha sen sijaan kasvoi huomattavan paljon lyhyessä ajassa. "Ei voi olla totta," Milo ajatteli. Hän oli kyllä kuullut Alien-raskauksista, muttei koskaan osannut kuvitella sellaista omalle kohdalle.

Photobucket

Andrea järkyttyi Milon raskaudesta pahasti. Nyt, kun talossa oli kaksi äksyilevää odottajaa, Andrea päätti purkaa kaiken tarmonsa puutarhan hoitamiseen. Puutarha kukoistikin erinomaisesti ja Andrea päätti kutsua puutarhakerhon edustajat arvointikäynnille. Titta Turhama viihtyi Andrean seurassa erinomaisesti eikä olisi millään malttanut koko puutarhaa vilkaistakaan.

Photobucket

Lopuksi, kun Andrean vaalima kasvimaa ja sitä ympäröivä puutarha oli arvioitu erinomaisiksi, rouva Turhama hyväksyi Andrean puutarhakerhon jäseneksi ja luovutti kauniin toivomuskaivon pihaa koristamaan.

Photobucket

Miksi lasten täytyy aina syntyä keskellä yötä? Daniela mietti herätessään synnytyskipuihin. Hän herätti koko perheen huudoillaan ja ajatteli, että seuraava lapsi syntyy kyllä varmasti sairaalassa.

Photobucket

"Voi kuinka suloinen" sekä Milo että Daniela ajattelivat nähdessään esikoisensa. Benjaminiksi kastettu pienokainen olikin mitä suloisempi lapsi vauvasta asti, nukkui kiltisti kehdossaan miltei koko päivän. Saa nähdä kuitenkin pysyykö Benjamin niinkään kilttinä, sillä tämän menevän ja toimeliaan oinaslapsen luonnepisteet ovat 7/9/9/3/1.

Photobucket

Pian Benjaminin syntymän jälkeen Daniela ja Milo päättivät kruunata perhe-elämänsä avioliitolla. Vain läheisimmät perheenjäsenet kutsuttiin paikalle todistamaan parin rakkautta.

Photobucket

Milon raskaus alkoi olla loppuvaiheessa ja pian häiden jälkeen hän pyöräyttikin maailmaan mustasilmäisen, vihreäihoisen pienokaisen. Sebastianiksi ristityn pienokaisen horoskooppimerkki on Kaksonen ja luonnepisteet 7/9/10.

Photobucket

Varsinkin Lalli iloitsi lapsenlapsistaan vilpittömästi. Milo palasi töihin mahdollisimman pian Sebastianin syntymän jälkeen, joten Lalli oli onnellinen saadessaan auttaa Danielaa lastenhoidossa. Perheen päivät kuluivat vaippoja vaihdellessa ja tuttipulloja täyttäessä, eikä aikaakaan kun oli Benjaminin aika puhaltaa kynttilät ensimmäisestä syntymäpäiväkakustaan.

Photobucket

Varsin suloisena Benjamin pysyi taaperonakin. Isoisän syli on tuttu ja turvallinen. Nyt olikin aika alkaa opetella elämän perusasioita kovalla kiireellä.

Photobucket

Daniela otti hoitaakseen Benjaminin opettamisen. Mahtimaitopullot olivat kovassa käytössä ja Benjamin oppikin ennätysajassa käymään itse potalla. "Ihanaa, ei enää vaippasirkusta! Daniela iloitsi.

Photobucket

Myös kävelemään opettelu sujui erinomaisesti. Nyt, kun Benjamin pääsi jo itsekin liikkumaan ympäri taloa, oli helpompi keskittyä kohta taaperoikään siirtyvän Sebastianin koulutukseen.

Photobucket

Niin se Sebastianinkin syntymäpäivä saapui ihan yllättäin. Andrea oli jo tottunut siihen, että perheessä on ufolapsi, ja vielä varsin söpö sellainen.

Photobucket

Sebastianin tultua taaperoikään Daniela väsyi aivan yhtäkkiä. Sebastianin opettaminen jäi hetkeksi toiselle sijalle, kun nuori äiti vietti suuren osan päivistään olohuoneen sohvalla torkkuen. Muu perhe yritti saada Danielaa lääkärin juttusille, mutta nainen vakuutti olevansa täysin kunnossa.

Photobucket

Danielan torkkuessa Sebastianin koulutus jäi suurilta osin Milon vastuulle. Niinpä Milo työpäivän jälkeen viettikin loppupäivän poikansa seurassa opettaen tätä milloin potalle, milloin kävelemään.

Photobucket

Kun puhe- ja kävelyopetus oli saatu päätökseen, Sebastian viihtyi lastenhuoneessa leikkimässä. Logiikkalelu olikin yksi pojan suosikeista ja logiikkapisteitä kertyikin lisää lähes päivittäin.

Photobucket

Tässähän se Danielan väsymyksen syy selvisi. Kuka voikaan moittia naista väsymyksestä, jos tämä kantaa sisällään uutta elämää. Koko perhe toivoi Danielan raskauden sujuvan ongelmitta, sillä naisen vatsassa kasvoi Montgomeryn suvun seuraava perijä - sukupuolesta riippumatta. Sebastiania ei voinut perijäksi ajatellakaan eikä Benjaminkaan kelvannut, sillä poika ei kantanut Montgomeryn nimeä, vaan oli sukunimeltään Santala. Siispä uusi tulokas oli saava kunnian olla seuraava Montgomery-suvun perijä.

Photobucket

Poikien taaperoaika meni ohitse kuin huomaamatta, eikä aikaakaan kun Benjamin kasvoi jo lapsen mittoihin.

Photobucket

Syntymäpäivän jälkeen oli aika aloittaa pitkä ja tarmokas koulutie. Benjamin olikin varsin innoissaan päästessään koulunpenkille oppimaan monia uusia asioita.

Photobucket

Myös Sebastian kasvoi kouluikäiseksi ja odotti innolla ensimmäistä koulupäiväänsä.

Photobucket

Benjamin menestyi alusta alkaen erinomaisesti koulussa. Lähes päivittäin poika palasi koulusta uuden täydellisesti menneen kokeen tai todistuksen kanssa. "Kunpa Sebastiankin innostuisi koulusta noin," Daniela ajatteli.

Photobucket

Danielan raskaus alkoi olla lopuillaan eikä aikaakaan, kun eräänä kauniina kevätpäivänä Daniel Montgomery näki päivänvalon ensimmäisen kerran. Benjaminin tavoin Daniel on horoskoopiltaan Oinas. Pojan luonnepisteet ovat 7/9/9/3/1.

Photobucket

Näin pääsi myös Sebastian aloittamaan uransa koulunpenkillä. Daniela oli varsin tyytyväinen saatuaan molemmat pojat kouluun, joten päivisin ei talossa ollut häiriötekijöitä ja hän saattoi keskittyä uuteen vauvaan täysipainoisesti. Myös Andrea ja Lalli auttoivat Danielin hoidossa, jotta Daniela saattoi levähtää välillä.

Photobucket

Vuosien kuluessa Montgomeryjen perintötalo oli rapistunut eikä enää täydellisesti sopinut perheelle. Niinpä talo kaupattiin hyvään hintaan ja Montgomeryt muuttivat Avonlean toiselle laidalle, jälleen meren rantaan, uuteen kotiin. Uusi talo oli lähempänä kylän keskustaa ja alueella oli enemmän asukkaita, joten lapsillekin olisi varmasti seuraa. Tulevissa jaksoissa nähdään, miten perhe sopeutuu elämään uudessa kodissa...