Photobucket

Lucan syntymän jälkeen Andrea päätti palata töihin mahdollisimman pian. Tunnollinen työntekijä saikin nopeasti varsin mukavan yllätyksen - ylennyksen poliisipäälliköksi. Enää yksi ylennys, ja elämäntoive olisi saavutettu.

Photobucket

Nyt, kun isovanhempia ei enää ollut auttamassa, perheeseen palkattiin lastenhoitajaksi Lemmikki Latvala. Andrea ja Lalli tekivät molemmat pitkää päivää töissä, joten lastenhoitaja todellakin tuli tarpeeseen.

Photobucket

Aina ei kaikki suju ihan niin kuin pitäisi... Tässä ei onneksi ole käristymässä kukaan perheenjäsenistä, vaan jätemyllyä korjaamaan tullut Leevi Virtanen. Onneksi tästäkin selvittiin säikähdyksellä.

Photobucket

Pienessä kylässä kouluikäiset lapset olivat vähissä, mutta onneksi Milo löysi itselleen sydänystävän naapuriin muuttaneesta Jenniferistä. Milo viihtyikin tytön seurassa useana päivänä koulun jälkeen. Andrea ja Lalli olivat onnellisia huomatessaan poikansa nauttivan taas elämästä isovanhempien kuoleman jälkeen.

Photobucket

Lucan vauva-aika meni ohi lähes huomaamatta ja yllättävän helposti - Lemmikki Latvalasta oli tässä kyllä suuri apu. Andrea ehti töistä juuri ajoissa kotiin puhaltamaan synttärikakun kynttilät Lucan kanssa.

Photobucket

Nyt, kun Luca oli kasvanut taaperoksi, olikin aika aloittaa taas tärkeimpien taitojen opettelu. Mahtimaito oli taas suureksi avuksi, kun kiireiset vanhemmat opettivat poikaa.

Photobucket

Pitkien työpäivien jälkeen Andrea viihtyi usein puutarhaan kaivetulla kasvimaalla. Kasvit eivät menestyneet aina kovin hyvin, mutta sekös Andreaa olisi haitannut. Pääasia, että sai raitista ilmaa ja mielekästä tekemistä!

Photobucket

Kukas se tässä pullistelee? Milon lapsuuden leikit saivat jäädä taa, kun poika yllättäen venähti pituutta. Andrea huomasi esikoisensa tulleen teini-ikään ja alkoi huomata itsekin vanhenevansa... Tietotavoitteisen Milon elämäntoiveena on saavuttaa opetus-uran huippu. Pojan mieltymyksiin kuuluvat kunto ja ruskeat hiukset, inhokkina kilot.

Photobucket

Saatiin sieltä puutarhasta sentään satoakin joskus. Mauttomia nämä ensimmäiset appelsiinit tosin olivat, mutta se ei Andreaa lannistanut. "Tämähän on aika mukavaa tämä puutarhanhoito" nainen totesi saavutettuaan hopeisen ansiomerkin.

Photobucket

Luca oppi varsin nopeasti puhumaan, kävelemään ja käymään potalla. Pian perheessä huomattiin, ettei tuo taapero enää niin pieni ollutkaan. Luca kasvoi lapseksi ja alkoi jo innolla odottaa kouluun pääsyä.

Photobucket

Lucan syntymäpäivän jälkeen Andrea toteutti elämäntoiveensa ja saavutti ikuisen platinamielialan. Lapsetkin innostuivat Andrean uudesta ylennyksestä ja ihailivat varsinkin tämän terästitaaninaisen työasua.

Photobucket

Syksyn tullen puutarhassa riitti touhua. Milo viihtyi useammankin tunnin kerrallaan ulkoilmassa haravoimassa lehtiä ja siistimässä pihaa. Välillä tosin oli mukava alkaa peuhaamaan lehtikasoissa - tietysti sen jälkeen haravoinnin joutui aloittamaan alusta.

Photobucket

Sekä lehtorin että Isabelin haamut leijailivat tontilla ja varsinkin lehtori nautti Andrean pelästyttelemisestä kesken haravointiurakan.

Photobucket

Luca keräsi taitopisteitä koulunkäynnin ohella ja odotti innoissaan lähestyvää talvea. "Kunpa jo sataisi lunta" poika ajatteli kirpeää syysilmaa haistellessaan.

Photobucket

Kaikkia tuo lumentulo ei miellyttänyt... Lalli viihtyi paremmin sisätiloissa, kun talvimyrsky riepotti kylää. Olisipa jo kevät...

Photobucket

Syksyn aikana Andrea huomasi pientä kolotusta jäsenissä ja tajusi, ettei nuoruus kestä ikuisesti. Yhtenä viileänä syysiltana juhlittiinkin Andrean syntymäpäiviä tämän muuttuessa vanhukseksi.

Photobucket

Takkatuli lämmitti kylminä syysiltoina ja varsinkin Milo viihtyi takkatulen ääressä koulutöiden jälkeen.

Photobucket

Varsin pian Lallikin huomasi tulleensa eläkeikään. Urheilu-ura saikin jäädä, kun mies siirtyi hyvin ansaitulle eläkkeelle. Myös Andrea päätti lopettaa onnistuneen uransa lainvalvonnan puolella ja pariskunta pääsi nauttimaan yhteisistä eläkepäivistä.

Photobucket

Vanhempien jäädessä eläkkeelle Milo ja Luca kävivät ahkerasti koulussa ja opiskelivat uusia taitoja tulevan varalle. Luca menestyikin ensimmäisestä koulupäivästä lähtien varsin hyvin ja kantoi kotiin kymppejä toisensa jälkeen.

Photobucket

Talven tullen sitä vanhakin taas nuortuu! Poikien istuessa koulunpenkillä Andrea ja Lalli nauttivat talvi-ilmasta puutarhassa. Pian takapiha olikin täynnä lumiukkoja ja lumienkeleitä.

Photobucket

Vaikka Lalli nauttikin enemmän kesäkeleistä ja auringosta, jaksoi hänkin peuhata lumen kanssa. Tosin lumiukon naamavärkistä voi päätellä yhtä sun toista...

Photobucket

Koulun jälkeen myös perheen nuoriso huvitteli lumen peittämällä pihamaalla. Lumisota oli varsin mukavaa ajankulua...

Photobucket

...ja piristystä päivään toi myös ylimääräinen vieras, joka viihtyi tontilla lasten silitettävänä.
<
Photobucket

Lumen peitettyä koko kylän alleen perhe viihtyi myös sisätiloissa lämmittelemässä. Vaan kyllä maisemat olivat kauniita talven keskellä. Milo suunnitteli yliopisto-opintoja ja Luca ahersi koulussa myös tulevaisuuttaan miettien. Miten on, malttaako Milo lähteä yliopistoon yksinään vai aikooko odottaa, että saa veljensä mukaan?